Već 20 godina se naše društvo bavi kompletnom proizvodnjom te kasnije i realizacijom bazenskog rješenja. Upotrijebljeni materijali su bezopasni za zdravlje s atestom za pitku vodu. Materijal je njemačke proizvodnje najviše kvalitete. Realiziramo obiteljske kuće isto kao i velike narudžbe za hotele u primorskim ljetovalištima u cijeloj Europi. Bazeni se proizvode u vlastitoj režiji tehnologije polifuznog zavarivanja plastike.

 

U nepristupačnom terenu je bazen kompletiran direktno na licu mjestu klijenta. Većinom se radi o teškom terenu gdje prijevoz teretnim vozilom nije moguć. Za klijenta ovim nestaju troškovi za prijevoz i prijevoz prekomjernog tereta na veliku udaljenost.

NAŠI BAZENI

Bazeni se proizvode na zahtjev mušterije u bilo kojem obliku, veličine i boje.  Među osnovne boje pripadaju bijela, siva, tirkizna, zelena, svjetlo plava i srednje plava. Bazeni su standardno opremljeni pješčanom filtracijom, crpkom za slatku i slanu vodu. Dalje klijent može odabrati unutarnje osvjetljenje bazena u raznim bojama ili klasično bijelo. Upotrijebljeno je LED osvjetljenje s niskom potrošnjom energije.

Kao dodatna oprema se isporučuju ugrađeni protutočni uređaji ili grijanje vode pomoću toplinske crpke.